Hva som rører seg innen kulturfeltet i Sør-Norge

Kreative Sør

Om

Kreative Sør er en oversikt det kreative feltet på Sørlandet (inkl. Telemark). Her finner du både utøvere, bransje og annet støtteapparat.

Siden fungerer som en lokal wikipedia for det Sørlandske kunstfeltet. Alle kan bidra med å legge inn sider og redigere innhold. Gå til HVORDAN i menyen for nærmere instruks.
NB. Det vil være synlig hvem som har redigert en aktørside og eventuelt misbruk stoppes av administrator.

Hver måned vil vi også legge ut månedens “Spotlight”, hvor vi presenterer aktuelle aktører og bidragsytere til det sørlandske kulturfeltet.

NB. Siden er under oppbygging, og vil lanseres i november 2017. Du kan allerede nå registrere deg og legge inn aktørsider.

Vi setter veldig pris på tilbakemeldinger om hva som fungerer/ikke fungerer – slik at vi kan justere og finpusse underveis.


Vi ønsker at denne siden skal hjelpe det kreative feltet til å bli bedre kjent med hverandre, stimulere til krysskulturelle samarbeid og bidra til at eksterne klienter lettere skal kunne finne fram til tjenester og kunstnere på Sørlandet.


Om aktørsidene:

Aktører må ha en tydelig tilknytning til Sørlandet/Telemark.

For å sikre at oversikten holder seg oppdatert og kun inneholder aktive aktører – vil vi hvert år arkivere sider som ikke har blitt oppdatert de siste 12 månedene.

En aktørside fungerer som en vanlig bloggpost. Du kan legge inn tekst, bilder, linker og embedde musikk eller videoer etter eget ønske (Det anbefales å benytte embed-funksjonen – fremfor å laste opp store filer). Tenk på aktørsiden som ditt digitale visittkort – som forteller hvem du er og hva du jobber med – slik at aktuelle samarbeidspartnere eller kunder kan finne deg.

 

Bak initiativet står SØRF, Sørnorsk filmsenter og Scenekunst Sør.
Nettsiden Kreative Sør er 100% ikke-kommersielt.

Info eller spørsmål til administrator?

Send mail til post@sorf.no